Mr. E. Cekic

Mr. Cekic is in 2009 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Sindsdien werkt zij in de advocatuur binnen de civielrechtelijke praktijk. Zij is haar carrière in 2009 begonnen op een advocatenkantoor in Amsterdam. Van 2013 tot 2016 is zij in Zaandam als advocaat werkzaam geweest. In 2016 heeft zij Advocatenkantoor Lexheim opgericht.

Binnen Lexheim behartigt mr. Cekic op haar eigenwijze manier de belangen van haar cliënten. Haar doel is om deskundig, laagdrempelig en betaalbaar bijstand te verlenen aan cliënten. Advocaten zijn in haar optiek niet bijzonder of uniek, maar cliënten wel.

Mr. Cekic staat geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Advocaten, de NOvA. De rechtsgebieden waarvoor Mr. Cekic in het rechtsgebiedenregister van de NOvA geregistreerd staat, zijn:

Personen- en Familierecht

Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, Internationaal privaatrecht, Jeugdbeschermingsrecht, Ouderschap en erkenning

Huurrecht

Algemene praktijk

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

E-mail: emel@lexheim.nl

Rechtsgebieden