Mr. E. Cekic

Mr. Cekic is in 2009 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Sindsdien werkt zij in de advocatuur binnen de civielrechtelijke praktijk. Zij is haar carrière in 2009 begonnen op een advocatenkantoor in Amsterdam. Van 2013 tot 2016 is zij in Zaandam als advocaat werkzaam geweest. In 2016 heeft zij Advocatenkantoor Lexheim opgericht.

Binnen Lexheim behartigt mr. Cekic op haar eigenwijze manier de belangen van haar cliënten. Haar doel is om deskundig, laagdrempelig en betaalbaar bijstand te verlenen aan cliënten. Advocaten zijn in haar optiek niet bijzonder of uniek, maar cliënten wel.

Mr. Cekic heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Personen- en Familierecht

Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, Internationaal privaatrecht, Jeugdbeschermingsrecht, Ouderschap en erkenning

Verbintenissenrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

E-mail: emel@lexheim.nl

Mr. D.M. Coşkun

Mr. Coşkun studeerde Rechtsgeleerdheid in Leiden. Gedurende haar studie heeft zij als jurist veel juridische praktijkervaring opgedaan bij diverse kantoren. In 2017 is zij in Amsterdam beëdigd als advocaat. Na haar beëdiging heeft zij zich toegelegd op het arbeidsrecht en huurrecht. Daarnaast voert zij een algemene rechtspraktijk waarbij zij onder andere zaken op het gebied van het strafrecht en het bestuursrecht behandelt.

E-mail: dilber@lexheim.nl

Mr. Ö.G. Özturk

Mr. Öztürk houdt zich bezig met alle facetten van het personen- en familierecht. Mr. Öztürk is analytisch sterk, integer en empathisch.
Mr. Öztürk studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en heeft in 2019 de master Privaatrecht, specialisatie familierecht, afgerond. Naast haar studie heeft mr. Öztürk binnen de advocatuur werkervaring opgedaan als juridische medewerker. In 2020 is mr. Öztürk beëdigd als advocaat.

E-mail: ozge@lexheim.nl

Rechtsgebieden