Mr. Emel Cekic

Mr. Emel Cekic is in 2009 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Sindsdien werkt zij in de advocatuur binnen de civielrechtelijke praktijk. Zij is haar carrière in 2009 begonnen op een advocatenkantoor in Amsterdam. Sinds 2013 werkt zij als advocaat in Zaandam en in maart 2016 heeft zij Advocatenkantoor Lexheim opgericht.

Binnen Advocatenkantoor Lexheim behartigt mr. Emel Cekic op haar eigenwijze manier de belangen van haar cliënten. Haar doel is om deskundig, laagdrempelig en betaalbaar bijstand te verlenen aan cliënten. Advocaten zijn in haar optiek niet bijzonder of uniek, maar cliënten wel.

Klik hier voor meer informatie over de opleidingen en ervaring van mr. Emel Cekic

E-mail: emel@lexheim.nl

LinkedIn profiel: 

Mr. D.M. Coşkun

Mr. D.M. Coskun studeerde Rechtsgeleerdheid in Leiden. Gedurende haar studie heeft zij als jurist veel juridische praktijkervaring opgedaan bij diverse kantoren. In 2017 is zij in Amsterdam beëdigd als advocaat. Na haar beëdiging heeft zij zich toegelegd op het arbeidsrecht en huurrecht. Daarnaast voert zij een algemene rechtspraktijk waarbij zij onder andere zaken op het gebied van het strafrecht en het bestuursrecht behandelt.

Rechtsgebieden